با عادت گاز گرفتن همستر چه کنیم؟ (بررسی دلایل + راهکار)

زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
248
با عادت گاز گرفتن همستر چه کنیم؟ (بررسی دلایل + راهکار)

برخی از سرپرستان همسترها، وقتی به دامپزشکی آستانه اشرفیه مراجعه می کنند، از گاز گرفتن همسترشان شکایت دارند و با ترس از دکتر وحید شمس نصرتی می پرسند که نکند همسترمان خلق و خوی وحشی دارد یا ...؟! اگر همستر شما هم چندباری شیطنت کرده و شما را گاز گرفته است، حتما در این وبلاگ همراه ما باشید؛ چراکه هم دلایل گاز گرفتن همستر ها را مطرح کردیم و هم راهکارهایی برای جلوگیری از آن داده ایم.


دلایل گاز گرفتن همستر ها

بگذارید همین اول، خیالتان را راحت کنیم؛ گاز گرفتن همستر ها به دلیل خوی وحشی و پرخاشگرانه نیست. همانطور که میدانید همستر ها در طبیعت به عنوان شکار شناخته می شوند؛ بنابراین نیاز دارند به یک شکلی از خود دفاع کنند. روش دفاعی که اکثر همستر ها موقع احساس خطر استفاده می کنند، گاز گرفتن است! البته گاز گرفتن همستر ها دلایل دیگری هم دارد؛ مثلا یکی دیگر از آن دلایل این است که همستر بوی ناشناخته ای استشمام کرده و احساس نیاز به دفاع می بیند.

به عنوان دلیل سوم گاز گرفتن همسترها هم می توانیم صدمه یا آسیبی که منجر به درد شده است، اشاره کنیم. پس با توجه به توضیحات فوق، می توانیم دلایل گاز گرفتن همستر را به ۳ دسته تقسیم کنیم:

  • ترس و اضطاب
  • بوی ناشناخته
  • صدمه و درد


راهکارهای جلوگیری از گاز گرفتن همستر

در این بخش از وبلاگ دامپزشکی آستانه اشرفیه، در راستای دلایل مختلفی که می تواند باعث گاز گرفتن همسترها شود، راهکار هایی را به شما عزیزان پیشنهاد می دهیم که باعث جلوگیری از گاز گرفتن همسترهای دوست داشتنی شود.


گاهی ممکن است که گاز گرفتن، به دلیل بیماری همستر -مثلا بیماری هاری- باشد؛ پس بهتر است به دامپزشک دامپزشک مراجعه کنید.


سعی کنید همستر را به خود عادت دهید

عادت کردن و دلبسته شدن همستر، به این معنا است که دیگر ترسی از شما نخواهد داشت و در نتیجه احتمال گاز گرفتن، بخاطر ترس از بین می رود. برای عادت دادن همستر به شما، می توانید روزانه وقتی را به نشستن کنار قفسش و صحبت کردن با او اختصاص دهید. بعد از مدتی که کاملا همستر به صدا و عطر و بوی شما عادت کرد، اجازه دارید که روز به روز دستانتان را به قفسش نزدیک و نزدیک تر کنید، به او خوراکی بدهید و در نهایت به آرامی نوازشش کنید.


با دست های شسته سمت همستر بروید

همسترها قدرت بینایی ضعیفی دارند اما در عوض قدرت بویایی آنها بسیار قوی است؛ دقیقا بخاطر همین بود که در بخش بالا گفتیم ابتدا باید همستر را به عطر و بوی خود عادت دهید. با توجه به این موضوع، اگر دستتان آغشته به عطر خاصی باشد، امکان دارد که همسترتان شما را نشناسد و دستتان را گاز بگیرد. بخاطر همین پیشنهاد می کنیم که با دست های شسته شده به سراغ همستر دلبندتان بروید.


راهکارهای جلوگیری از گاز گرفتن همستر


هیچ وقت همسترتان را از بالا بلند نکنید

وقتی که همستر را از بالا می گیرید، به نوعی انگار با دستانتان دارید او را شکار می کنید؛ در نتیجه همستر کوچک تان می ترسد و به طبع برای دفاع گاز می گیرد. برای در آغوش گرفتن همستر، بهتر است که دستتان را از جلو به او نزدیک کنید و چند لحظه ای اجازه دهید تا خودش بیاید روی کف دستتان! برای اینکه همستر زود تر روی دستتان بنشیند، می توانید یک خوراکی روی کف دستتان بگذارید.


اقدامات بعد از گاز گرفتن همستر

  1. همستر را تکان ندهید تا خودش دستتان را ول کند.
  2. دستتان را با آب و صابون به خوبی بشویید.
  3. از یک محلول برای ضد عفونی کردن زخم استفاده کنید.
  4. با یک باند یا پارچه تمیز، دست خود را پانسمان کنید.
  5. اگر متوجه مورد مشکوکی شدید، به بیمارستان مراجعه کنید.
  6. با داد زدن سر همسترتان، ترس او را بیشتر نکنید.


اگر برای نگهداری همستر دلبندتان به کمک نیاز دارید، می توانید برای خدمات ذیل، روی دامپزشکی آستانه اشرفیه به صورت حضوری یا مشاوره تلفنی حساب کنید!

  1. پت شاپ مجهز به تمام ملزومات همستر
  2. ویزیت در کلینیک یا در محل
  3. صدور شناسنامه عکسدار
  4. اصلاح و پیرایش مو
  5. چک آپ کامل
  6. ناخن گیری
  7. سونوگرافی
  8. جراحی


شماره دامپزشکی آستانه اشرفیه

نوبت دهی دامپزشکی آستانه اشرفیه

آیدا خسبی
سه شنبه، 07 تیر


مطالب مشابه
چه میوه هایی به همستر بدهیم؟

چه میوه هایی به همستر بدهیم؟

هندوانه، هلو، موز یا گلابی؟! کدام یک از میوه ها برای همستر مفید است؟ جواب این سوال را در این وبلاگ از دکتر شمس نصرتی بگیرید.

آیدا خسبی 7 ماه پیش

همستر ها چقدر می خوابند؟ {دلایل زیاد خوابیدن همستر}

همستر ها چقدر می خوابند؟ {دلایل زیاد خوابیدن همستر}

اگر شما هم سوالاتی شبیه به اینکه چرا همستر من همیشه خوابه؟ این خطرناکه؟ و چه کنم تا همسترم اینقدر نخوابه؟ را در ذهن دارید؛ حتما این وبلاگ را مطالعه کنید.

آیدا خسبی 7 ماه پیش

راهنمای نگهداری از همستر

راهنمای نگهداری از همستر

در راهنمای نگهداری همستر، به بررسی تغذیه، محل نگهداری و مراقبت های بهداشتی که هر سرپرست همستری باید بداند، پرداخته ایم.

آیدا خسبی 8 ماه پیش

رایج ترین بیماری همستر ها

رایج ترین بیماری همستر ها

در این وبلاگ می خواهیم به معرفی علائم و نکات مربوط به شایع ترین بیماری همستر ها (دم خیس، عفونت تنفسی، فلج شدن، آبسه) بپردازیم.

آیدا خسبی 9 ماه پیش

بهترین غذای همستر چیست؟

بهترین غذای همستر چیست؟

در این وبلاگ به طور کامل درباره مواد غذایی مهمی که حتما باید در رژیم غذایی همستر دلبندتان قرار دهید و همچنین مواد غذایی ممنوعه همسترها توضیح دادیم.

آیدا خسبی 9 ماه پیش

همه چیز درمورد همستر ها

همه چیز درمورد همستر ها

همسترها موجوداتی کوچولو و بامزه هستن که نگهداری نسبتا راحتی هم دارن اما قبل از اینکه برای فرزندتون یا خودتون یه همستر خوشگل و شیطون بخرید باید در مورد نگهداری از همستر و لوازم و وسایلی که برای مراقبت ازش نیاز دارید اطلاعاتی داشته باشید.

آیدا خسبی 1 سال پیش

دیدگاه شما

متن نظر شما(اجباری)*